Clica i planifica aventures amb la teva família

  • Totes Totes

Jo soc Núvol, Mindfulness per a infants ☺️

  • Jo soc Núvol, Mindfulness per a infants ☺️
  • Jo soc Núvol, Mindfulness per a infants ☺️
  • Jo soc Núvol, Mindfulness per a infants ☺️

Jo soc Núvol és un breu conte per a infants ideal per explicar abans d'anar a dormir. Inclou postures de ioga, una divertida visualització creativa de l'arc de Sant Martí i un breu exercici de mindfulness. Als nens a partir de tres anys els encanta aquesta història que inclou temes d’acceptació de sentiments canviants i de consciència al moment present. Inspira una sensació de confiança en què les emocions canviants van i venen, desenvolupant la intel·ligència emocional i ajuda els nens a fer front als sentiments negatius. Està disponible en català, castellà i anglès.

users

3 Anys a 9 Anys

calendar

02-09-2021

place

Online

Experiències
recomanades

Vaja! Sembla que no hem trobat resultats...
Prova a actualitzar els filtres